Föreningstödet 2017

 

Finlands Svenska Idrott r.f. tar emot ansökningar om föreningsstöd till den 6 mars 2017. Föreningsstödet kan beviljas till svenskspråkig idrottsverksamhet och projekt som främjar idrottsverksamhet på svenska. Under år 2017 prioriteras barn- och ungdomsverksamhet samt verksamhet som främjar devisen idrott för alla och inkluderande verksamhet.

 

Både deltagande i och anordnande av utbildning och kunskapshöjande verksamhet, informationsspridning och nya lösningar samt utvecklingsverksamhet uppmuntras.

 

Kriterier och ansökningsblankett finns på FSI:s webbsida

 

För mera information, kontakta

Enhetschef Glenn Lindholm +358400848177

Generalsekreterare Christel Björkstrand +358503513038

Projektkoordinator för stafettfester sökes!

 

Stafettkarnevalen 2017 firar Finland 100 år genom att före karnevalen arrangera en stafett som går genom hela Svenskfinland. Finlands Svenska Idrott ordnar i samband med det i maj ”stafettfester” för hela familjen på några orter i Svenskfinland. Vill du nu under våren koordinera och ansvara för dessa fester?

Vi söker dig som på timbasis vill fixa festerna, ansvara för program och arrangemang, vara kontaktperson med alla inblandade i arrangemangen, puffa på om festerna och engagera stora och små att delta! Du är inte rädd för att sköta vare sig pappersjobb för alla lov eller att själv ta i om det behövs för att få allt material på plats. Du är strukturerad, har is i hatten och massor av goda idéer.

Intresserad, frågor? Ta kontakt med generalsekreterare Christel Björkstrand 050-3513038, christel.bjorkstrand@idrott.fi.

Lämna in din ansökan via e-mail till Christel senast den 24 februari 2017.