Juniorläger i Vörå 2023

SFI arrangerar ett juniorläger med inriktning på terrängcykling för 10–16-åringar på Norrvalla idrottsinstitut i Vörå den 20–22 oktober. I Vörå finns bra terräng och fina möjligheter att utöva terrängcykling. Lägret är öppet för alla cyklister som representerar en SFI-förening.

Lägret inleds på fredagen med incheckning på Norrvalla klockan 15 och avslutas med lunch på söndagen. Lägret innehåller fyra ledda träningar; en på fredagen, två på lördagen, och en på söndagen. Egen cykel, idrottskläder och annan utrustning (hjälm obligatorisk) krävs. Lägerprogrammet skickas till de anmälda deltagarna med e-post.

Lägret kostar 75 euro och i priset ingår middag på fredagen, frukost, lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen. Även inkvarteringen (i två eller tre personers rum) på Norrvalla idrottsinstitut ingår i priset. Lägeravgiften faktureras i efterhand.

Bindande anmälan ska göras senast söndagen den 8 oktober. Med gjord anmälan förbinder sig deltagarna att följa lägrets ordningsregler och ledarnas instruktioner.

Anmälan görs via denna länk:

https://forms.gle/f1QgWXwnAmfULqx4A

Mer information om lägret fås av SFI-cyklingens fältkoordinator Thomas Lindberg.

E-post: thomas.lindberg(at)idrott.fi

Telefon: 0400-444470

Välkomna på läger!